Hubertus parken

Byggeår

1988

Ydelse

Arkitektur

By/Placering

Hjørring

Beskrivelse

Hubertus parken boligbebyggelsen er anlagt på den tidligere grund, hvor Hjørring Rideklub havde ridebane og staldbygninger opført af AB boligselskabet i krumme former. Boligerne er udført i den krumme bevægelse af hensyn til sol og lysindfald og mellem de parallelle bygningskroppe er der et uderum og forbindelsesvej til boligerne ligesom 2 portaler og akser giver forbindelse mellem ankomst og parkeringsareal til gadeforløb og videre til det grønne stiforløb der giver forbindelse til rekreative områder ligesom stiforløb til byen.

Bebyggelsen er udført som helmuret murstensbyggeri med buede paptag hvor udluftningshætterne fra indstallationerne er skjult bag metallisk hætte. Til alle boligerne der er i to etager med stue køkken spisesplads i indgangsniveau og værelser i underliggende etage hvofra der er adgang til privat haveareal.

Kunstnerisk udsmykning er udført af Karin Olesen med enhjørning på søjle af sammenpressede bildele i aluminium.

SIMILAR PROJECTS