Lejlighed I.P. Jacobsen

Byggeår

2006

Ydelse

Indretning, Projektering, Tilsyn, Totalrådgivning

Entrepriseform

Hovedentreprise

By/Placering

Thisted

Bygherre

COWI

Beskrivelse

Lejligheden er indrettet til bygherren som privatbolig og omfatter en 300m² lejlighed på toppen af I.P. Jacobsen centreret med taghave orienteret mod Thisted bredning med pragtfuld udsigt. Indvendigt er lejligheden i åben plan og indeholder køkken og spiseplads samt opholdsstue med panoramavinduer mod øst og syd, og en del af stuen er indrettet som herreværelse med vinreol to trin over grundniveau. Soveværelse og påklædningsværelse er indrettet med store glaspartier således at man har udsigt over fjorden samtidig som man har direkte udgang til taghaven. Derudover indeholder lejligheden 3 gæsteværelser med dertilhørende toiletter.

Indvendigt fremstår lejligheden med pudsede væge, og de udvendige facader er i profilglas som giver en smuk semitransparens til interiøret mens andre indvendige væge er pudsede vægflader. Gulvbelægningen er plankegulv og travertinfliser.

SIMILAR PROJECTS