Tårshallen Multihus

Byggeår

Igangværende

Ydelse

Brugerinvolvering, Energirådgivning & Energidesign, Totalrådgivning

By/Placering

Tårs

Beskrivelse

Den nuværende Tårshallen udvider eksisterende sportsfaciliteter med en 1/2 hal og en squashkabine, samt andre sportsaktivitetstilbud og servicefunktioner som omklædningsområder. De primære sportsfunktioner har fået tildelt hvert sit volumen, således aktiviteter i både form og funktion adskiller sig fra fællesområdet.

Det nye Multihus består derfor hovedsageligt i af 3 hovedvolumener: den eksisterende hal, den nye halve hal, der kan udvides til en hel hal, samt et volumen med squashkabine og omklædningsfaciliteter. Bygningen er dermed disponeret gennemskuelig og funktionel, og er opdelt i 2 principielle zoner: sportsaktiviteter/halområder og fællesarealer med mødesteder.

De 3 hovedvolumener forskydes og vinkles i forhold til den eksisterende hal for at skabe et naturligt mellemrum mellem funktionerne, der skaber rum til mødested og fællesarealer. Vinklingerne bevirker, at indgangen til Multihuset åbner sig op og byder velkommen til bygningen. Hele mellemrummet mellem de primære volumener er et transparent “byrum”, der inddrager og forbinder byen- og nærområdets liv og aktiviteter til fællesarealet.

Konkurrenceresultat
1.præmie i konkurrence udbudt af TUI

SIMILAR PROJECTS